Tere,kuna töötan vanadega ja nende toidu valmistamise ning menüüde koostamisega.Ma saadaks teile menüü üle vaatamiseks ,kui spetsalistitel .Mida võiks menüüs jälgida ja mida muuta ?
Esmaspäev
Teisipäev
Kolmapäev
Neljapäev
Reede
Laupäev
Pühapäev
H:
Rukkihelbepuder, moos,v/l,v/s vorst,kohv
Neljaviljapuder, moos,v/l,v/s juust,kohv
Odrahelbepuder, moos,v/l,v/s suitsuliha, kohv
Tatrahelbepuder, või,v/l,v/s keedusingiga, kohv
Hirsihelbepuder, moos,v/l, v/s sprottidga, kohv
Kaerahelbepuder, moos,v/l,v/s singivõigega,kohv
Riisihelbepuder, moos,v/l,v/s pererulaad,kohv
L:
Lindströmi hakklihapallid, kartul,kaste,mar. kurk,leib,piim Karamellkissell moosiga
Viinerisupp,leib Bubert kisselliga
Hautatud kana hapukoorekastmes kartul,kapsa-porgandi-õunasalat,leib,piim,Kaerahelbe magustoit
Kalaseljanka, hapukoor,leib Jäätisekokteil
Hautatud sealiha köögiviljadega, paprika-tomatisalat, piim,leib Maasikavaht piimaga
Kartuli-klimbisupp,leib Kohupiimavorm kisselliga
Mulgikapsas,kartul, piim,leib Puuviljakompott vahukoorega Ma väga tänan ,et leidsite aega sellega tegeleda Tervitades Taive
Õ:
Piima-makaronisupp,v/l heeringas
Köögiviljad muna ja juustuga,piim,leib
Piima-riisisupp,v/l kiluga
Kartuli-hakklihavorm, piim,leib
Kartulipüreesupp- peekoniga,leib
Köögiviljaraguu, piim,leib
Piima-köögiviljasupp,v/l juust
O:
Mustikakook,tee
Juustuküpsis,morss
Kama
V/l,v/s suituvorstiga,tee
Rosinakukkel,tee
Präänik,tee
Odrakarask,tee